Tomt...

Jag vet inte vad jag ska skriva... har inget särskilt att berätta och ingen ork till att formulera det på något vettigt sätt istället för att de ska låta som en treåring som har skrivit det. Imorgon är det körkortsteori, sedan ska jag plugga till svenska nationella. Det är väl dags för det nu kanske.

Jag saknar min pojke också. Känns tungt att han ska jobba borta ett år och bara komma hem på helgerna. Jag är van att han jämt är här, och att hitta något annat att göra för att fördriva tiden är inte alltid det lättaste. Tur att jag har vänner då, men det känns ändå väldigt tomt, som om det fattas en bit och man blir rastlös. Abstinens?

Jag känner mig iaf väldigt kry och fräsch med mitt nya, nyttiga jag. Har inte ångest över något särskilt och gör allt jag ska. Dessutom har jag tydligen blivit världens tråkigaste som hellre tar det lugnt än att vara ute och röja hela helgerna och konstigt nog trivs jag oändligt bra med det. Börjar väl kanske inse att det är helt onödigt att dricka sig onykter då det ändå inte tjänar något till, och särskilt roligt är det ju inte heller, absolut inte här i Storuman. Jag vill nog inte bo kvar här så länge till, rätt skönt också att pojken inte heller vill det och också börjar inse att det finns mycket bättre, annars har det alltid varit de ständiga kriget om att bo kvar eller inte...

Gävle, Sandviken, Uppsala efter pappas födelsedag den 1 maj? Lutar åt det hållet, skönt att slippa Storuman ett tag.



image23image24
image25

Yes, nu förtiden kan man kommentera här i min blogg. Och ja jag vet att den fortfarande krånglar i något annat program än IE, men skyll er själv om ni använder det ^^ inte för att jag har något emot FF men jag orkar inte koda så mycket mer ^^

Vinterfjälltur

image22


Så har man varit på en vinterfjälltur i Ammarnäs. Jag kan faktiskt ärligt säga att den första dagen var bland det jobbigaste jag varit med om, iaf fysiskt. Dessutom blev man tokless efter att ha åkt skidor ca 5 km i flera meters djup snö i bara uppförterräng med massor av skog. Bakhala skidor och man skönt kraftigt ibland. Snöstorm och jobbig packning på ryggen. Bästa känslan någonsin då man såg stugan vi skulle till, kändes helt underbart. Det går faktiskt inte riktigt att förklara med ord hur ansträngande det var. Kändes väldigt skönt att vara bland de första som tog sig fram. Stackars de som var sist och fick lida länge...

Sedan när vi kom fram till stugan var det helt underbart att bara få ta det lugnt. Utedass och inge rinnande vatten is not the shit, men vi överlevde. Dessutom var det tokmysigt att ligga vaken till sent på natten och prata om allt liv.

Dagen efter så var det fruktansvärt blåsigt de första 3 km, sedan kollade vi i bevacker som var jättemysiga. Efter det var det nerför i 6 km. Jag och Emelie hade det rätt mysigt. Hon klarade inte av de jobbiga nerförsbackarna med hennes dåliga skidor så hon tog av sig dom och gick. Lite jobbigt för mig var det att bromsa till hennes gåtakt i de branta backarna. Men det var lätt värt det när man kom fram till sista stugan och tog sig en skön dusch, gick på ica och köpte pizza i världens äckligaste hår och fula kläder. Men ingen hade särskilt snygg outfit och ingen brydde sig.

Ja, sen gjorde vi roliga övningar, pratade till kl 5 på natten och sov, gjorde lite övningar till och åkte hem.

Summeringen då...
Väldigt väldigt kul, de som inte gör nåt sånt går miste om något. Jobbigt men det är kul att utmana sig själv och känna sig stolt när man vet att man gjort nåt som vissa inte ens klarade av. Underbart...

Bilder kommer snart upp på bilddagboken.

Jo jag vet att det inte går att kommentera, ska fixa det när jag orkar...
Får nog leva med kommentarer en liten stund iaf (:

Ny outfit på bloggen

Oj vad slapp jag blivit på att uppdatera. Sanningen är väl den att jag prioriterar inte datorn allra högst längre. Det börjar faktiskt bli rätt drygt att sitta vid den här surrande maskinen som man ändå bara får huvudvärk av. Dessutom blir man osocial i sitt riktiga liv, och om jag får välja så är jag hellre med riktiga vänner än att chatta runt på msn.. well, men det är bara my opinion.. tjalala..

Sista redovisningen idag om praktiken. det gick rätt fint faktiskt.. eller, ja, det gick som vanligt. Jag känner mig nog rätt bekväm nu med att redovisa och prata i evigheter framför stirrande människor, det är ju trots allt bara vanliga klassen. Fast jag har väl aldrig haft några större problem med att prata med folk jag inte känner heller.

Och som de flesta ser så har jag byggt en ny layout till bloggen. Det tog faktiskt ett tag eftersom jag är så fruktansvärt seg. Har fortfarande inte orkat testa den i FF, men jag märker väl då folk börjar klaga om den inte vill fungera korrekt där. Byter nog header rätt snart iaf, för den är jag verkligen inte nöjd med..

Vinterfjälltur på onsdag. Känner mig lite taggad faktiskt. Mindre kul att det kommer att snöa i oändlighet och säkert blåsa massor. Och skidor är verkligen min hatsport men man får bita ihop. Det blir nog kul. Tur att man inte har med sig någon i matlaget som klagar varannat ord den säger. Börjar lessna på sånt folk nu, och det finns gott om dem.

Sedan måste jag bara påpeka att jag riktigt börjat lessna på odrägliga fester med odrägligt folk. Vet inte riktigt varför men jag tycker inte det är kul längre. Alla festar som tusan hela tiden, och när man kommer nykter till en fest inser man hur jobbiga alla är. Jag är inte alls avudsjuk på dem nånstans, bara tur att man inte är sådär jobbig.
Sedan är jag attans less på de som gnäller och klagar hela tiden på deras liv, men vägrar göra något åt det. Bortskämda individer som vill ha allt serverat och klart och är det något som inte passar dem så går världen under. De som tror att de kan komma och gå precis som de vill utan konsekvenser. De kan inte ha båda fötterna på jorden. Jag har fått nog av dem.. men som sagt, tur att man väljer sina vänner. Varför nöja sig med de sämsta när det finns så himla många som är bra, som sköter sig normalt osv...

Ja, usch vad tråkig jag börjar bli.