Tidsfördrift

Det här är ett mycket onödigt inlägg. Bara tidsfördrift och skriva av sig lite tjaffs... blablabla.. ignore

Nomy - Freakshow
Nomy & Dlay - Cruisified by love


När jag nästan nyligen loggade in i min Deviantart för första gången på rätt så länge var det som att gå in i en vägg.
över 100 kommentarer, 190 favoriter och en jävla massa +watch. Blev lite rädd och loggade ut nästan lika snabbt. Känns mycket dumt att radera allt utan att ens kolla på det, men den dagen då jag orkar gå igenom allt folk har kommenterat på en så seg sida.. no no no..

På fredag blir jag kvinna. Känns inte så speciellt faktiskt. Den enda skillnanden blir att få en massa tjatiga småbarn efter sig som vill att man ska köpa cigg/snus åt dem och ibland så kanske man måste betala in sig lite dyrare på vissa ställen.

Jag är mycket sugen på att göra något i photoshop. Det var väldigt, väldigt länge sen sist. Men jag önskar mest att min dator inte vore så fruktansvärt seg. Först ska jag diska. Sedan kanske ut och springa lite. Träffa Joakim skulle jag också vilja göra. Kanske springer till honom för att vänta på att han ska bli klar med fotbollsträningen. Fotboll är något jag aldrig kan förstå mig på...

Sedan är jag lite ledsen över att alla är borta. Antingen jobbar alla eller så har ingen råd att göra något. Jag vill åka runt Sverige några gånger och bara leva livet men ingen har ens råd att åka till Umeå för att shoppa. Det är mycket trist faktiskt. Hade jag fått bestämma hade jag varit på en schysst kryssning och bara legat och sola och må gott efter att ha shoppat massa fina kläder den dagen.

Och nu när det är sommarlov har jag börjat fundera rätt mycket. Nu är det bara ett år kvar tills jag ska bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Fortsätta plugga låter som ett alternativ, men var? till vad? Eller så blir det bara en anledning till att flytta härifrån.
   Ja, livet är orättvist. Finns mycket jag vill, mycket jag vill ha men aldrig kan få. Många blandande känslor jag inte kan bli av med. Mycket ångest... blah..

Talludden

Jag är lite frustrerad. Det här går inte. Jag klarar inte av att leva såhär. Nu måste jag göra något åt mitt hår. Det är så äckligt fult. Igår när jag fick massor av komplimanger av folk som sa att det var bland de snyggaste fick jag lite beslutsångest men nu har jag bestämt mig. Denna färg ska bort. Jag ska ha vanligt naturligt hår. Ingen krånglig färg eller något sånt utan bara vanligt hår.

Annars var det galet kul igår. Först var vi i Villis och kikade på drift och brunouten. Sedan Talludden med en massa folk och lärde känna massa nytt folk. Mycket trevligt. Första gången jag varit där och haft kul faktiskt. Något sämre är att jag har gått sönder mina skor så nu måste jag köpa nya. Har letat rätt länge efter några liknande men nu får jag leta mer.

Jobba snart? Hoppas det...
Tagga Sthlm.


Hoppsan sa gräshoppan

Jag gillar sommar.
Jag gillar att vara okontrollerad och jag gillar frihet. Jag gillar att resa. Jag gillar att uppleva saker. Jag gillar inte folk som hindrar mig och jag gillar inte att känna känslan att jag måste göra något, eller vara hemma extra tidigt bara för att någon vill det. Men som en vis person sade till mig en gång, när man väl fått smak på frihet vill man ha mer.
Det ger dilemman som inte är lika kul.

Fick just ett trevlig telefonsamtal och blev erbjuden Baileys hela långa dagen. Gratis är gott eller hur? Men ändå tvekar jag. Tanken på att bara vara kvar i denna händelselösa byn är depprimerande. Jag vill tillbringa min sommar någon annanstans. Med en vän. Bara en vän som man kan ha kul med. Ja, med en vän vill jag åka och vara hela sommaren, någon annanstans.

Sommarlov snart och det är faktiskt både härligt och trist. Det finns inget man kan skita i, men man får inte dåligt samvete. Dessvärre måste man försöka tjäna sina egna pengar... hm..

nej, ibland vill man bara ge upp.