Gräset är grönare på andra sidan

Jag är.
Individuell
Chosefri
Bedövad
Kär
Alkoholfri
Innehållslös
Långsökt
Kluven

Jag är inte.
Barfota

Jag önskar, jag önskar, jag önskar...

Brinna upp eller ner?

Kulturnatta i Umeå. Gratis är gott så jag hände där med grabbarna.
Det är kul med massor av folk och att se Tomas Dileva var ironiskt kul. Mannen med klänning, Jesus, frälsaren osv...
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när han bad folket skicka upp en orgasm till himlen.
Nej, vi tog oss snabbt därifrån.

Och nu har ännu en helg dragit sig mot sitt slut och jag känner mig inte så värst belåten.
Blandande känslor is not the shit.


Det är tomt, helt utan innehåll. Eko.


btw har jag ingen ork att pyssla med något,
så syns inte den översta bilden så är det smällar man får ta.


Jämställhet eller jämställhet

Glöm alla mina andra teorier om jordens undergång. Jag har hittat den ultimata, slutgiltiga och fulländande teorin.
Den har absolut inget att göra med Mayafolket eller den stora stenen som vill kramas med jorden i hög hastighet, eller  definitivt inte om att de "manliga" övergångsskyltarna kommer att ersättas med kvinnor, bara för jämställhet.

Det finns en skillnad på jämställdhet och jämställdhet ja.
Det är en sjuk värld vi lever i.

En gång i tiden

Nej nu blev jag jävligt less. Skrev världens seriösaste och långa blogginlägg. Precis då jag skulle avrunda inlägget hände något och allt försvann och jag orkar dessvärre inte skriva om det. Nu blir det något oseriöst, tråkigt och ointressant...

nej, det blir inget alls.
FAN!

jo förresten, umeå imorgon hela dagen och önskar mest att jag hade pengar till att handla lite... tralalala...
den meningen är tillägnad åt min far som jag vet är stammis på denna blogg.


"let me be the one who calls you baby all the time"
du är ett mirakel.

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

I have to block out thoughts of you so I don't lose my head
They crawl in like a cockroach leaving babies in my bed
Dropping little reels of tape to remind me that I'm alone

Amerikas smartaste modell?

Jag kan inte påstå att det bara finns smarta människor här i världen. Häromdan såg jag "Amerikas smartaste modell" som var en av de mest patetiska serie jag sett. Programmet bestod av flera tävlanden (som självfallet var modeller, kvinnor som män) som skulle svara på några frågor plus att varje deltagare hade varsin kaka. En fråga var t.ex. "Var Beethoven döv, stum eller blind?". Svarade någon rätt fick de ge bort kakan till en valfri person som var med i programmet, men svarade man fel fick man dessvärre äta upp kakan själv. En deltagare stenvägrade att äta upp kakan, som var en vanlig normal chokladkaka, åkte ut ur programet. Hon tyckte att den smakade för sött och innehöll för många kalorier. Patetiskt, tycker jag.
Nog om detta.

Igår var jag och Emelie i Vilhelmina, i hennes revir, och fotograferade invandrare och träffade några av hennes vänner. Joel måste vara en av de roligasate jag vet. Skön snubbe det. Sedan drack vi varm choklad och somnade i hennes säng. Jag gillade att jag faktiskt var trött och somnade i någorlunda god tid. Före soluppgången iaf.

Sedan fotade vi några barn. Blonda tjejen här nedan har verkligen underbart vackra ögon. Obeskrivligt. Dessutom var hon söt, gullig och snäll också. Tänk när man var i den åldern då det inte fanns några bekymmer och problem. Då allt flöt på precis som man ville det och det enda man behövde sura över var att man kanske inte skulle få den där barbien som man länge velat ha. Barbie med nagellack var det för min del. Jag har kvar henne i min skrivbordslåda. Hon har underbart långt hår som dock börjar bli lite slitet. Jag gillade även, motför andra tjejer, leka med lego. Jag hade ingen legosats hemma men hos vännerna var lego jättekul såsom bilar. Det kändes lite coolare och tanken på att bygga saker tillfredställde en. Jag kan faktiskt erkänna att även nu gillar jag lego och många saker som vissa kallar det "barnsligt". Jag är lekfull och tror inte att jag nånsin kommer att växa upp ordentligt.

Nu ska jag avrunda detta inlägg och umgås med min vän Joakim. Jag gillar honom för han är rolig. Vi ska springa tillsammans. Jag gillar inte när han har mycket bättre kondition än mig, dvs alltid.


Domedagen

Projektarbete om Domedagen och dess olika teorier. Jag blir helt och hållet förvirrad. Enligt Mayafolket tar dagarna slut efter år 2012 och då kommer jorden att gå under. Ett sammanträffande är också att forskare t.ex. Einstein har kommit fram till att det ska hända nånting (vettefan vad? nåt med magnetfältet skiftande) det året och elen kommer att slås ut och blabla..
Och den här asteroiden som är himla omtalad från aftonbladets sida som kommer att utplåna oss 2036 eller 2026 om den inte ändrar kurs, eller ändrar kurs?

Förvirrad var namnet.

Jag tror själv att jorden kommer att bli täckt av bajs och...

nej jag tror ingenting.

Söndagsnatt

Lite deppad faktiskt. Kändes jobbigt att Robin var tvungen att åka iväg... igen... jag gillar inte att vara ensam.
Har dessutom övervägt i över en timme om jag ska gå ner och göra oboy, eller bara ett glas mjölk eller gå ner överhuvetaget? Svårt dilemma.
Skolless som attans! Världens tråkigaste uppgifter. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om vissa lärarna längre heller. Vissa kan vara riktigt knasiga och man vet inte om man ska skratta eller gråta.

Jag vill ha alla mina vanliga program på datorn typ NU så jag kan bygga nåt kul.
Datorer ska fungera problemfritt!

Strömavbrott

image30image31Robin kom hem idag en snabbis (: Det var kul. Vi fick strömavbrott ett ex antal gånger och min dator pallade inte trycket. Formatering på G då.. lite halvt hungrig och huvudvärk.  

Snart är denna blogg över hoppas jag. Ska fixa en riktig hemsida med blogg där. Känns mycket bättre att ha något eget än att fjolla runt med gratis blogg.se, plus att det är mer personligt och kul. Sen har jag en snel vän som ska hjälpa mig!

Nej nu ska jag vara social med pojken medan han väl är hemma. Det är inte alla dagar man får sån storbesök.

Hej hopp!


Chokladbit

Nu är jag nästan ensam. Mamma har åkt iväg för sommaren och älskling är bara hemma på helgerna.
Då är det bara jag och pappa kvar då och en massa städning.. Just för tillfället känns det skönt att vara själv. Funderar på att göra nudlar eller nåt som man inte gjort på urtider.
Önskar att datorn inte vore så seg så man orkar hålla på med bilder och kanske bygga något kul.

Men mest av allt önskar jag mig kläder till sommaren. Skulle vilja beställa massor av kläder men min otroligt dåliga ekonomi säger nej. Är så less på mina sjukt tråkiga kläder jag har nu och har hittat massa nytt.. Nån som är villig att betala? (:

Nudlar var det? Ja... Och en "se teve med"-vän vore inte helt fel heller...

image26image27