Inte illa, Gunilla... eller var det Johan?

Nu har jag fått in en hel del ansökningar till min annons om Peace & Love i sommar men hoppas på att få flera. Annonsen kan läsas HÄR HÄR och HÄR!!! Vissa var rätt roliga så valet kommer att bli svårt. Det fanns en speciell ansökan som föll mig i smaken. Johan fifflade ihop ett eget ansökningspapper. Jag fann det rätt roande så han ligger lite plus i kanten just nu.
Såhär såg det ut, och lägg märke till den underbara bilden (:



Antingen är han de jag strävar efter med tanke på att han uppfyller de krav jag ställde, eller så lever han i förnekelse...

Körkort och fiskning

I måndags kirrade jag uppskrivningen. I tisdags kirrade jag uppkörningen, så nu har jag äntligen kortet. Då var de väl dags att lägga alla pengar på soppa och leva fattig resten av livet antar jag. Annars har skolan börjat precis som vanligt och jag har hängt med Hampus the Hulk på kvällarna. Idag var vi ute och körde och letade fina ställen i storaste Storuman. Vi hamnade vid hängbron och tyckte att de var tokfint och jättebra väder. Då bestämde vi oss för att hämta upp Vincent och några fiskeredsak. Hipp som happ satt vi där ute och tittade på solnedgången medan jag försökte lära mig att både fiska och kasta macka.


Hampus the Hulk in fiskeaction


fin solnedgång och allt...


så fin att till och med grabbarna blev upphetsade...


de passade på att testa lite nya grejer


fast Hampus the Hulk hade hunnit bli lite rostig med tiden...

Halka på halken med fyra däck och en plåtburk

Damn, vad jag är dålig på att uppdatera bloggen och damn vad jag klagar på det varje inlägg jag skriver. Damn igen på att jag hela tiden skriver att det ska bli förbättring på uppdateringen men damn vad det aldrig händer. Så, jag gör det ännu en gång. Klagar och säger att jag ska uppdatera mera. Nog pratat om det.

Idag var jag på halkbanan och halkade runt. Det var superkul men mindre än vad jag förväntat. Är ju mer van med grabbarna som halkar runt på isbanan och tycker det är kul med adrenalin som rusar. Det tycker jag med är kul, faktiskt, även fast jag är tjej. Vi fick även testa sitta i en vältandes bil och äta lunch, dock inte samtidigt. Jag åt laxspett.

Sedan var vi i Umeå och tränade stadskörning, vilket jag insåg att jag gillar väldigt mycket. Mer action och fart, liv och rörelse. Minns för ett år sedan då man vandrade omkring där och såg körskolebilarna och tänkte "Fan, vilken tur att man inte behöver gå trafikskola i Umeå för det skulle jag aldrig klara" och nu kan jag knappt vänta på att få åka tillbaka dit.

Körde tillbaks till Lycksele, köpte en burgare av turken som verkar ragga på mig varje gång jag går dit, åt burgaren och gick sedan promenad med Hanna. Nu är det snart sovadags, riskutbildning imorgon och hemfärd.

"Vet du när jag skulle vilja se Britney Spears naken?
Jo, när hon är rakad" - Joakim Karlsson
h e h e h e . . .


Så illa kan det går om man inte anpassar hastigheten...

Lottning av vänner

Hej hallå!
Mitt namn är, som de flesta vet, Christina aka Gud och den-du-älskar-mest-men-vet-inte-om-det-ännu.
Jag har fått den brillianta idén att åka till Peace & Love festivalen i Borlänge i sommar, den 22a juni - 27e och söker nu någon snäll och rar människa som vill följa med. Varför just den? Jo, det är inte så dyrt, bra band, några jag känner ska dit, vill göra något med livet osv..

Mina krav på dig är:
- Du ska vara mellan 18 - 25 år.
- Du ska ha en vettig inställning till festivaler
- Din främsta fokus ska inte vara att supa, knulla och åka hiss
- Du ska helst se bra ut
- Om du är av det manliga könet uppskattas det om du skriver ned könstrl på ansökningsbrevet
- Du ska tycka att "How I met your mother" är en super rolig serie
- Du ska vara social och lätt att lära känna

Om du uppnår kraven kan du skicka ett ansökningsbrev till mig på apberget eller till min emailadress: [email protected]
Har du mitt mobilnummer kan du skicka ett sms för snabbare svar.

Eftersom jag är rätt säker på att min inbox kommer att vara överfull med ansökningar så ansvarar jag inte för uteblivet ansökningsbrev. Urvalet kommer att ske efter hur ditt ansökningsbrev ser ut, och blir det alldeles för svårt att bestämma kommer en utlottning att avgöra saken.
Skicka gärna med bild och mycket personlig information, dina pinsammaste minnen osv...

Ansökningen skall vara inne innan den 5e juni 2009.

OBS! Max 10 sidor i A4 format.

Klara, färdiga, GÅ!
Lycka till!

För mer info om P&L, besök: http://www.peaceandlove.nu/

Gamla dårhus läskigare än nya?

Igår var det party. Jag vaknade kring 20:30 och tio minuter senare stod jag i Niclas toalett och sminkade bort de trötta ögonen, sedan var man fit for party. Det var kul, så länge vi inte var på trean. Så jag åkte hem tidigt, ungefär som vanligt.
Det roligaste må vara då jag och Oscar lärde alla sjörövarspråk som man glatt pratade då man var liten och hemlighetsfull. Vi hamnade i en ömsesidig fight mot språket när vi funderade på om man uttalar c som sos eller kok. Hur säger man då cool? sosoolol eller kokoolol? Frustrerande.

Kom nyligen och tänka på Joakim, eller med tanke på att han är en stor del av min vardag trots att han flyttat så tänker jag självklart på honom varje dag. Tror det är dags att åka till Härnösand och hälsa på snart. Förra gången jag var där insåg vi hur extremt lika vi var. Vi tänker på exakt samma sätt, tar orden från varandra, pratar i mun på varann och "Jaaa jag skulle just säga det du sa" blev våran vanligaste mening. Konstigt att det finns två stycken här i världen som kan vara så lika varann men ändå så olika, och det spelar ingen roll hur många dumheter jag gör så kan jag alltid säga det till honom med försäkring att han alltid tycker om mig (: Hur som helst.

Jag och Joakim, påväg till honom.

Jocke: Alltså, de där huset har varit ett dårhus (pekar mot ett stort äckligt övergivet gult hus),
Jag: Jahaa.. okej.. läskigt..
Jocke: Ja, det spökar där. Jag blir alltid rädd då jag går förbi.
Jag: Jahaa.. okej.. läskigt.
Jocke: Ja, eller alltså, jag tror iaf att det har varit ett dårhus, fast jag är inte säker.
Jag : Jahaa.. okej.. typ..
Jocke: Ja, alltså, jag är ändå lite säker. Jag bodde ju bara där tills jag var 14..

Det förklarar ju en hel del tänkte jag..
sedan att det stod en skylt mot infarten "Kommunhus" eller något liknande gjorde mig lite förvirrad...