Tisdagar för feta!

Idag är dagen då jag och mina vänner kan känna oss accepterade, det är den så kallade fettisdagen. Inte för att jag har någon aning om hur namnet uppkom men det som spelar roll är att man får äta semlor, och eftersom ordet fet ingår i dagens namn så antar jag att det är acceptabelt och vara smällande fet också. Därför känner jag och mina vänner oss accepterade idag, den enda dagen på hela året.

Annars har vi fotat idag, köpt en semla på kredit (eftersom jag tydligen inte ens äger 15 kr), och gjort ett svårt psykologiprov. Jag är nöjd med dagens dag. Nu fattas det bara lite kaffe så blir jag gladare, plus att Joel springer på konsum och köper ännu en semla. Satsa på att bli fetare idag <3

Synd att jag egentligen inte gillar semlor...

 

One day I'll move to sweden....

Det här är anledningen till varför Joakim är min bästa vän och varför jag gillar honom så mycket!!

Christina säger:
How are you?
Jocke:
mongo
Christina säger:
Im sorry, i cant understand you.
Jocke säger:
i said you´re a very awsome person in swedish
Christina säger:
i know, i hear that alot soo.. youre from sweden?
Jocke säger:
but now i have to get in bed din hämska häxa
Christina säger:
hämska häxa? i guess that means something like "i love you. you are my best friend"
Jocke säger:
yeah you rock in swdish youre from? england?
Christina säger:
california
Jocke säger:
my favorite place, is it nice therE?
Christina säger:
no, i hate it. im thinking about moving to sweden
Jocke säger:
oh sweden is wonderful trust me, det suger så jävla mkt här ja är glad du inte fattar svenska för då skull ja typ dö..
Christina säger:
i guess i hate it because everybody stare at my boobs here... they are pointing at them and say to thier mom "whaaaaaaat the fuuuuck?"
Jocke säger:
i can try teach you a little swedish. if you say - jag hatar dig din fula slyna. Its means - I love you, you are a very nice person.
Christina säger:
really? ill try to remember that.
Jocke säger:
yea plese do that
Christina säger:
i think i will call my brother in sweden right now and tell him that. i love him sooo much
Jocke säger:
oh i alomst forgot that i know a girl i sweden who name i christina fjällström, stay away from her please. i think you dont want too meet her.. i´ll should sleep know. gonatt din lusna apa


Över & Out!

Det här med livet..

Tråkigt inlägg, mest bara för att skriva av sig lite...

Här sitter jag och funderar på livets gåtor och livsfrågor.
Har blivit lite stammis på arbetsförmedlingens hemsida på sistone och kollar på bostad i hela Sverige.
Först och främst vill jag flytta härifrån, gärna så snabbt som möjligt. Är ingen äkta Storumanbo har jag kommit fram till, för rätt längesedan.

Helst vill jag dra till en stad, men eftersom mitt största handikapp är att jag inte klarar av att vara ensam på nåt sätt så vill jag helst ha med mig någon. Någon att komma hem till, eller någon som bara är mitt säkra kort.

Jag önskar att jag hade någon med samma vision som mig själv och är utan begränsningar eller spärrar. Dessutom är bostad så sjukt svårt att hitta, och jobb. God damnit!

Får påbörja en kontaktannons snart kanske och fråga om någon lika störd som jag vill flytta nånstans. Utveckla livet och bli något, istället för att sitta i Storuman och hoppas på ett jobb på någon mack eller nåt. Helst ska du vara snygg också. Känner du dig träffad? Ring!

Nu lever jag igen

Har varit borta från mänskligt (även omänskligt) umgänge på sistone. Täcket och sängen har varit bästa vännen de senaste dagarna och försökt att bota mig från äcklig feber, flott hår och hosta. Håret fixade duschen och febern fixade förmodligen alvedonen. Nu är jag frisk och uttråkad. Har suttit de senaste timmarna med att airbrusha en hel bild som jag tycker blev helt okej. Nu är frågan.. vad ska man hitta på? "Städa", hade mor eller far sagt, men man kan aldrig ha så tråkigt så att man städar. För städa är tråkigheternas konung och din vill man icket hälsa på.

Film kanske? Njea, jag såg film igår, iförrgår och i förrförrgår. Även i förrförrgårsgår om jag inte minns fel. Nej, maten kallnar och jag ska ta på mig kläder för utgång.
Hare gott!!


På tal om pratiga tanter, så är jag med Emelie idag.

Idag är en utav många meningslösa dagar. Jag och Emelie har fördrivit tiden ungefär som de flesta andra dagar, i mediasalen vid Mac. Och bara på grund av min uttråkhet skriver jag ett inlägg. Kanske också beror det på pressen jag känner nu när Emelie också skaffat en blogg. Och det bästa med hennes blogg är inte hennes texter, utan att den länkar till min underbara blogg. Här kan ni gå in på den, för att sedan klicka er vidare till min blogg. Också HÄR HÄR HÄR!

Denna ohändelserika dag kortfattad...

- Vaknade med huvudvärk. Först skyllde jag på kuddarna, sedan insåg jag den verkliga anledningen. Den är hemlig!
- Lärare Anna uppmanade oss att sno lampor innan någon annan snodde dem. De tyckte jag lät som en bra ide. Emelie fick sno lamporna åt oss medan jag tittade på.
- Redovisning på plakatet vi gjort om praktikplatsen osv osv.. rätt boring. Dock blev jag glad efter lektionen för lärare Anna slängde ut sig något fint som "Helt klart en MVG redovisning, men du sa typ typ ganska mycket typ.. typ.. ja typ du fattar typ". Typ så hon.. typ.
- Filippa Bark fick min håltimme på tre timmar. Youtube är bäst.
- Psykologilektion strax. Det återstår att se vad de knasigaste kommer för knasiga kommentarer i diskussions frågor som jag kan skratta gott till resten av dagen.

Nu är jag och min vän Emelie sugen på te. Vi funderar på att fixa hett vatten, skrapa loss teet som Lisa limmat fast på sin plakat (hon var tydligen på praktik i Tehörnan) och lägga det i vattnet. Att det blir en bismak av limm stör oss inte.

Btw, nu blev inte det här inlägget så bra som jag tänkt mig för Emelie kan tydligen helt enkelt inte vara tyst medan jag skriver. Hon har hunnit prata om allt från hennes hudtyp och facebook medan jag skrivit detta, och jag har försökt lyssna med bara ett öra.

Citat från Emelie:
"Vet du vad det bästa är med att jag har länkat din blogg? Joo, därför jag inte kan skriva ditt namn utantill så jag kan gå in på min blogg och.... hihihihii".

Frusen flicka hjärta varm oboy

Igår låg jag i sängen och smekte på min laptop ungefär HELA dagen!! Sedan helt plötsligt blev jag uttråkad. MYCKET uttråkad. Det kom bara som hastigast. Fast alla i Storuman verkar vara mest laaame i världen så jag gav upp och gick på ett party i underbara Stensele istället. Det var kul. Alla var trevliga.

Det som var mindre roligt var att jag hade glömt (-läs tappat bort) mina nycklar och jag hade inte hjärta att väcka pappa kl 6 på morgonen så jag gick heela vägen till Storuman. Varför sa ingen att det var -25 grader ute??
Och när jag väl var framme så kom Elin och Jimmy med en bil och nycklar. Kändes inte värt att förfrysa sig och riskera hjärnhinneinflammation, för inte är jag väl så smart och tar på mig mössa inte..

Nä från och med nu ska jag vara extra rädd om mina nycklar..
Goood daaamnit jag fryser fortfarande.