Hemma bra med borta bäst?

Kikki är on the road igen, iaf Storumans väg. Stockholmsresan tog tyvärr slut. Ville aldrig riktigt tillbaka, och då vi väl var tillbaka hemma ville jag mest bara till Stockholm igen. Veckan var för övrigt hemskt kul. Bilder och sånt hittas på http://anencefali.bilddagboken.se, för de som är intresserade. Har inte hunnit lägga upp alla ännu eftersom jag är en långsam människa, men åtminstone måndagen är fullbordad.

Jag och Emelie har nästan jobbigt många gånger blivit påpekta om hur lika vi är de senaste dagarna. Många nya människor vi träffar tror att vi är släkt på något vis, oftast systrar. Jag gillade killen från Gröna Lund som sa något i stilen
"Är ni två systrar eller? Om inte så måste ni vara samer för ni är jävligt lika"
Vad vi vet är vi varken systrar eller samer.

En gång skrev Emelie med någon på min msn (som för övrigt är rätt het) som vägrade tro att det var Emelie och inte jag som skrev, eftersom vi tydligen skriver rätt lika också... Efter några desperata försök att starta camen (bara för att bevisa sanningen) som för tillfället inte ville fungera tog vi till nödlösning, fotade oss båda i camen och skickade bilden. Båda blev lite lättade och gav varandra blickarna "Nu kan han inte vara så korkad att han inte tror oss", men tydligen kunde han. Emelie fick lagomt stort utbrott då han skrev som svar något i stilen "Den där bilden har du bara photoshoppat, den andra har bara pluffsiga kinder, ni har samma hår osv..."

Jag vet inte om jag gillar att vi är lika? Men hon är ju faktiskt rätt snygg.
Jag hittade bilden som skickades till den heta killen undangömd någonstans på denna dator.
Såhär ser den ut:


Jag och syrran på en och samma bild...?

Moderna saker är mina vänner

Just i skrivande stund sitter jag på bussen på väg till Stockholm. Min dator har fått vara med om mycket de senaste två dagarna. Igår gjorde jag premiär utomhus med laptopen. Det var strålande sol med svalkande vind, så jag tog med mig min käresta på gården och tänkte att den behövde bättre på solbrännan lite. Aldrig förr har den fått se utomhus-världen. Laptop och trådlöst internet är både high tech och super nice.

Och inte nog med det, nu får den vara med om att åka buss med internetuppkoppling också. Jag och min vän Linn satt och funderade på vad för roliga saker man kan göra på bussar. Förutom att leka pinball i korridoren då man knuffas mellan säterna p.ga av en ostabil buss så finns det inte så mycket mer. Fantasin är i denna tidpunkt begränsad. Så vi drog fram min käresta (laptopen såklart) och såg på några avsnitt av How I met your mother och Ballar av stål. När det inte längre fanns något att se på stängde vi av den och startade hennes dator då vi plötsligt insåg att bussen har internetuppkoppling. Mycket nice tyckte vi så vi satt oss på våra ordinarie platser för att nöda dator, datanördar som vi är. Att min dator sedan snart tar slut på ström var inte lika roligt. Synd att vi inte kom på det tidigare.

Men kanske är det lika bra, så får man i sig lite sömn också. Hård dag imorgon på Skansen och är grymt sugen på en Jolo burgare som jag väntat på snart ett år. Måste även samla krafter för att kunna bära all packning till boendet också. Är jag riktigt smart så stänger jag ner min käraste nu och lägger mig för att dreggla kudde. Sluta tugga tuggummi kan vara en bra idé också eftersom de tär mycket på krafterna och onödigt tärande är ju inte att rekommendera. Dock är det ju bra för tänderna för det är såna här nya moderna, med flour i.

Jag gillar dagens teknik.

Godnatt gott folk.

Hipp hipp vad roligt

Ikväll var det valsträning inför balen. Trodde aldrig jag skulle fixa det först men sedan visade sig att man var en naturbegåvning. Visserligen är det bara 3 enkla steg att komma ihåg men jag anser mig ändå som duktig. Finns ju alltid någon stackars jävel som failar.

För övrigt såg jag några avsnitt av Hipp Hipp med en vän ikväll. Sist jag såg det var på hela bussresan från Polen och det är lika kul varje gång. Min humor på hög nivå. En scen jag speciellt gillar är flygkapningsscenen. Den är så klockren och gillar du inte den är du helt klart en av de i kategorin tråkig.


Enjoy!

För övrigt så har jag blivit sjukt förkyld och kämpar med att kunna prata. Taggar till Stockholm och gör allt jag kan för att bli frisk innan söndag då vi åker ner. Men tydligen så hjälper det inte så mycket av att promenera i regn och dansa "bli-frisk-på-tre-minuters" dansen.

Nu kryper jag under täcket och hoppas på att valsmovesen håller i sig tills balen.

Dagens outfit

Nu förtiden är det rätt modernt att visa upp dagens outfit i många bloggar. Och tydligen är en hel del av de bloggarna väldgt populära och fråga mig inte varför. Min åsikt är mest att om man vill se vad folk har på sig kan man lika gärna lyfta röven och gå ut en sväng på stan. Är inte det bätre? Då får man till och med se kläderna in action.

Men eftersom jag tillhör kategorin "uppmärksamhetstorskarna" så tänkte jag med försöka lägga upp min outfit, för just denna kväll och hoppas på att statistikstrecket exploderar över 10.000 unika besökare.

Vi hade en brännbollsturnerning och jag var en av domarna, vilket betydde att jag skulle stå ute i regnet helt stilla och räkna poäng. Eftersom jag inte vill förfrysa mina stackars kroppsdelar drog jag på mig allt jag hittade, och matchade med andra saker, som jag också hittade. Det resulterade såhär:





























De exlusiva byxorna är från Team Sportia 199 kr (lånade från Emmas golv), kofta från Åhlens 349 kr, skorna från Din Sko 499 kr matchade perfekt med solglasögorna från Ginatricot 60 kr (hyrda utav Emelies handväska), yttre dagkedströja från Only 299 kr (fanns i Emmas klädhög), inre svart tröja från okänt ställe med okänt pris (lånade av Wimpans tvätthög), scarfen är från någon turkisk marknad och även mössan är från Emmas tvätthög. Notera att jag har mina egna jeans under de grå byxorna.

Jag är rätt nöjd med dagen outfit och kände mig extra snygg. Gillar du min stil? Tveka inte att fråga om klädråd, jag lovar att hjälpa dig. Som ni ser så är klädmatchning min grej ;)