Med ifyllt rubriksfält

Idag har det varit en mindre händelserik dag, som om alla andra dagar vore mer händelserik. Patrick är nere i hufvudstaden och jag har roat mig med att diska och tvätta kläder. Det bästa var nog att jag fick testa det nya diskmedlet jag här om dagen köpte. Hade jag haft tid att recensera den hade jag gjort det, men kort och snabbt: Den skummar precis lika mycket och russinfingrar är även här ett faktum i jämförelse med den gamla old school Yesprodukten. Dock ser den trevligare ut att ha på diskbänken, men om det är värt att betala två kronor extra för är en smakfråga.



Nog pratat om diskmedel.
Morgondagen ser ljus ut med arbete och tak över huvudet. Patrick kommer hem också. Jag har hunnit sakna honom en hel del. Bara han som kan snubbla liggandes.

Nu avrundar jag detta inlägg med en dålig avrundningsreplik.

Stay tuned, more to come!
Hej hopp med ballongkropp.

Grävlingsdrama i tyskland



Jag kollade igenom lite gamla artiklar jag sparat i favoriter och kunde inte låta bli att fundera lite över grävlingen. Hoppas hans stora alkoholintag inte blir en vana och att frugan inte blev så arg.

Nu ligger jag i myssängen och lyssnar på regndroppar som piskar mot fönstret. Ett litet dåligt samvete växer fram till stackars Patrick som just gick ut för att gå flera km. Han som är så söt borde ju smälta som socker i spöregn.

Nej, nu ska jag satsa på att bli mätt i magen.
Smek!

Hjärna bortsprungen!

Ibland funderar jag lite på var min hjärna håller hus. Det kanske är dags att börja leta reda på det snart? Satt och läste igenom nästan alla mina gamla inlägg sedan 2007 och började fråga mig själv om min utveckling går åt samma håll som politikernas... dvs baklänges? Jag skrev bättre förr. Hade mycket mer fantasi och bättre ordval. Min far säger att jag blivit förslappad och inspirationslös och jag börjar tro att hans påstående är sant. Visserligen så vet väl alla om att bloggvärlden är en av de enda världarna där kvantitet går före kvalitet.

Vad tycker ni är bäst? Uppdatera sällan men med något vettigt, eller uppdatera ofta med något... ovettigt?

Mitt ordförråd är looong gone.
Nu är det dags att börja läsa böcker igen och få hjärnkontoret att komma igång.
Som förr ska Wikipedia, Aftonbladet och Google stå mig närmast, från och med nu.

Nu tar vi oss i kragen pojkflickor och går in i nya banor.
Jag vill inte vara trög längre!


It doesn't matter anyway

Jag har köpt en kalender för första gången i mitt liv.

Nu blir det mat, jobb och sen vettetusan.


Uppdatering om livet

Jag tänkte skriva lite om mig själv faktiskt. Jag menar, vem älskar inte att bara skriva om sig själv hela tiden, egoistisk som varenda människa egentligen är? Främst skriver jag nu detta för min egen skull, lägga svart på vitt som en överblick om hur det ser ut nu, eftersom det kan vara lite rörigt ibland.

Det finns mycket jag vill göra denna vinter, främst jobba att tjäna pengar. Vad jag egentligen vill innest inne är att tjäna pengar så man kan resa runt i olika länder osv, men rätt svårt då det inte finns jobb. Härom natten pratade jag och min kära vän Malin om Scotland, vilket verkar vara ett fint land. Island hade jag också tänkt mig till, ja egentligen lite överallt sålänge man slipper svenssonstränder som Sunny Beach, Kos och sånt.

Men att man börjar komma in i en ålderkris redan gör inte nånting bättre. Har helt plötsligt blivit stressad till att göra massor av saker eftersom det inte känns att tiden räcker till. Menar, nu är man redan jättegammal och har inte gjort ett skit egentligen. Ja, jag vet att jag är nojjig...

En resa är i alla fall planerad till Jönköping och Stockholm väldigt snart. Det kan nog behövas tror jag, men mest av allt vill jag, som Malin uttryckte sig, sätta mig på en sten och titta på Scotlands horisont i några dagar.

Idag ska jag äta lunch/middag med fröken Fredriksson, Malin förståss. Sedan har jag tänkt mig gå till blosteraffären och köpa en liten present till min allra bästa vän Fredriksson och lägga på hennes grav. Jag vågar mig aldrig riktigt dit och har dragit på det väldigt länge. Jag saknar henne bara så mycket och ibland känns det som att alla förstått förutom jag, än fast det har gått en stund nu.

Nu måste jag klä på mig och göra mig iordning för dagen.
Hejs svejs i blåbärskogen.