Trött i ögat

Vi har tammefan världens finaste kisseMjauisar, och Memphis har redan visat sig att han är en riktig vildkatt, han har nog många gener kvar från Asiatiska leopardkatten. Lilltjejen däremot är såå elegant, fin och en riktig tuffing till roadkiller. Helt orädd. Önskar jag hade den energin, för nu måste jag sova.. upp och jobba imorrn och fy sjutton vad ögonlocken känns tunga.

Gonatt gott folk! Nu blir det sängläge.


Kärleksparet



Myspys i sängen




Vaaakna bruuuschaaan, jag vill leka nu.



Vi har blivit med kisseMjau.






Nu har motorvärmaren varit i tillräckligt länge för att vi ska åka och handla kissesaker. Han är mig en riktigt bortskämt matvrak och nu börjar han bli hemmastadd också. Knepigt att bilderna blev så himla matta när jag la in dem i bloggen så de gör ingen rättvisa. Han är så mycket mer glittergyllene. Hur som helst...
Sedan måste vi handla människosaker åt oss själva också.

Tjohopp!

Full rulle, (nykter fyrkant?)

Har massor av saker på g nu. Hämta kisse på söndag, bosätta mig i Sthlm, skolan, arbete. Och oj vad skönt det känns att det är på väg och rätt håll, och att bli en av de som lyckas ta sig ifrån detta ställe och inte bara säger det utan att det faktiskt händer är ju rätt slående.

Btw, kul video. Parodier är mest bäst.




Nu blir det iväg till affären och handla kissekatt saker. Ska bli spännande (:

Endast åtta minus idag



Jag hämtade min fina pojke Patrick på flygplatsen i Vilhelmina idag. Underbart väder denna dag också med en oslagbar solnedgång. För övrigt så har jag fått lite katt-psykos. Har tre små krabater att välja mellan, och de är så himla svårt att bestämma. Och med tanke på att de är en extremt dyr kattras så vill man inte bara köpa en huxflux. Blir lite tokig, får se vad som händer. Kanske slutar med att man drar lott... hmm..

Annars är allt hur bra som helst nu när jag har älsk hemma.
Skickar en hälsning till mor och far i Thailand. De är bästa föräldrarna i världen.
Puss på nosarna.


Femton minusgrader

Vaknade av ett samtal från Emelie imorse. Hon var i Storuman och skulle till Slussfors, och eftersom hon inte orkade vänta i 2 timmar på bussen fick jag skjutsa henne (ca 7 mil). Bortskämd snorunge tycker jag, men vad gör man inte för sina finaste vänner? Vi åt frukost i bilen och gjorde ett litet test i en tidning hon köpte. Supermys!




Det var underbart väder, men ingen älg syntes till.

Nu blir det att fika frukt och se lite Legend of the Seeker. Imorgon kommer bästaste hem och på måndag ska vi titta på kisse (:

Hampaspagetti från svärmor

Jag har en supersöt och superbusig svärmor, och vi delar dessutom samma namn, Christina.
Jag och P fick ett paket uppskickat med massa presenter från henne av alla möjliga slag. En av presenterna var Hampaspagetti. "What", tänkte jag. Blir man flummig om man kokar ihop en grym middag med den sortens spagetti? Nej, tydligen inte. Spagettin innehåller mycket omega 3 och 6 men ingen THC. Vi gjorde ändå en mycket god middag och spagettin var supergod. Matkoman efteråt kan väl kanske jämföras med THC-berusning...

Men det är inte varje dag som en svärmor skickar Hampaspagetti till sin svärdotter.
Jag gillart!



"Hampa gör dig smart!" Står det där :) Bra budskap.



Receptet till vår superduper goda middag:

Ca 150 g hampaspagetti
2 laxfileér
1 matlagningsgrädde
1 röd paprika
en jäkla massa peppar, salt och örtgårdenkryddor
någon matsked "dill och citronsås till fisk"
solrosgrejer (gröna sakerna på bilden)

Tärna laxen, salta och stek tills den nästan blir färdig. Blanda i tärnad paprika. Tillsätt grädden i laxstekpannan och svartpeppar, örtgårdkryddor och salt. Blanda i någon matsked Dill och Citronsås/dressing till fisk (finns på ica). Smaka av och blanda i något annat som du kanske tycker fattas.

Medan kan du koka upp hampaspagettin i rikligt med vatten. När den är klar, servera med laxen och allt de där och de gröna solrosgrejerna där på bilden som jag inte vet vad de heter, men goda var de. Supergott.
Värt att prova!