En smak av natur

Efter att ha jobbat könet av mig fick jag äntligen en 4 dagars ledighet, vilket var väldigt nödvändigt till att ställa tillbaka dygnet och börja leva normalt igen.

Patrick kom ju tillbaka från Stockholm och vi åkte ut och tältade långt inne i skogen. Hittade ett litet ställe med plan mark nära vattnet där de tydligen brukar slakta älgar och grejer. Marken var plan och såg bekväm ut att ligga på, så där fick det bli. Synd att Patrick hörde älgspökena en massa under natten...



Myspys!



Patrick och CH står det där på stenarna....



Gissa vem det är som är storfiskaren :)




Idag börjar arbetet igen.
Kanske sova några timmar till?

Btw, har jag gjort om lite i bloggen om ni la märke till det.
Hej och hå.

Kommentarer
Postat av: Louise

Här var det då fint! Jag vill också campa, fast inte fiska.. för jag vågar aldrig döda firren :S

2010-07-22 @ 19:18:35
URL: http://louiseerlandsson.blogg.se/
Postat av: Knix

Svar: Han sålde bilar till alla som har råd, men mest företagare och entreprenörer som jobbar i osäkra områden (Irak, Afghanistan). Den moraliska biten var väl mest att det var bra för honom när folk dog, för då ökade efterfrågan på bilarna. Om ingen dog så tänkte ingen på att dom behövde skottsäkra bilar, men så fort det hände något så ville alla ha en bil. På så sätt tyckte han Irak var ett "perfekt krig".



Nja, jag tycker man kan göra en bra jämförelse med flytvästar. Man använder ju båda för att öka sin egen säkerhet och man skulle ju inte använda någon av dom om det inte fanns någon risk inblandad.



Ja, media har sjukt mycket makt. Du borde se dokumentären. Intressant! :)

Den handlade inte så mycket om reklam och produkter, men det är sant som du säger.. ena stunden är nåt jättenyttigt och bra för dig, 6 månader senare säger dom att du får caner av det. Finns nog ingen som inte blir påverkad.. möjligen om man bor i en koja ute i skogen.. :P

2010-07-23 @ 08:29:40
URL: http://knixman.blogg.se/

Skriv din kommentar:

Namn:
Bekvämlighetsknappen

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback