It's been a long night

Who says I can't get stoned
Turn off the lights and the telephone
Me in my house alone
Who says I can't get stoned

Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free

En liten detalj till...

Im in and it's gonna be awsome!

Sådär på morgonkvisten

Jag tycks ha stora sömnsvårigheter. Nattjobbet raffsar upp både dygnsrytm och mattider. Så länge jag är så här ohälsosam kommer jag aldrig bli frisk. Nässprayen har blivit min mest kontaktade vän, medan de torra läpparna och skavsåren under nosen min mest avskyvärda. Jag antar att man inte klarar sig på en timmes sömn per natt i många dagar, när förkylningen är som värst och jag är helt säker på att den skulle vara puts väck om sömnen inte vore ett problem.

Därför ligger jag nu i sängen, frustrerad över min vakenhet.
Filosofisk och fundersam. Snart ett år sedan jag träffade bästaste E sist och jag gör fortfarande vad som helst för att få den kvällen ogjord. Hon finns fortfarande i tankarna, bokstavligt talat varje dag och jag saknar henne förjävla mycket. Alla behöver en vän, en allra bästa vän... som faktiskt var vårat motto också.

Katterna är i alla fall vakna och på fullt bushumör. Det är skönt med lite vaket sällskap.
Patrick har somnat för längesedan.

Yepp. Så ligger läget till.
Det är kul att dela med sig av sitt liv när det egentligen inte händer nånting.

Byter skepnad på bloggen

När man surfade in på min blogg tidigare påmindes man om den kalla vintern, och klumpiga vinterjackan, dessutom kommer man också ihåg att hur längesedan det var jag ändrade bloggdesign. Well, svaret till det är att jag helt enkelt har annat för mig än att sitta inomhus hela dagarna och pilla på bloggen. Men nu har jag haft feber i ett halvår (läs sju dagar), och utomhusaktiviteterna lockar inte lika starkt. Därför tog jag mig tid till att göra en ny, lite mindre vintrig design.

Ser det konstigt ut? Byt till Firefox ofc. Ser det konstigt ut trots Firefox? Synd.

Nu blev jag trött.
God natt.

Iprenpsykos

Jag har fått kronisk feber. Gick på intervjun och kikade på två fotoutställningar i Kulturhuset.
Jag hoppas iaf att det gick bra, trots att jag låter som en kråka i en glasburk. Men skolan verkar hur bra som helst. Jag började haja varför den kostar så mycket pengar, för de hade riktigt tunga grejer där.
Smög förbi Kungsträdgården med världens sämsta objektiv. Jag saknade mitt macro där.





Tillbaka till skolbänken?

Tröttheten, segheten och febern kom väldigt olägligt. Imorgon ska jag på intervju och jag hoppas dom kommer att höra vad jag säger, för rösten har totalt kraschat. Jag saknar min P och småttingarna hemma. Hälsade på två Devon Rex katter i Haninge härom dagen och tusan vad söta, men det fick mig bara att sakna kissarna hemma ännu mer. Nema gosar med telefonen när jag pratar med P i högtalaren och Memphis reagerar på camrutan på msn. Så fin familj man har :)

Var och skulle skriva ut två enkla bilder på A4 idag i ett tryckeri vid globen, men jäkla kärring sa att dom inte sysslade med så enkla grejer, än fast de fick betalt. Hur svårt kan det vara egentligen? Man behöver ju bara en vanlig färgskrivare. Var tvungen att åka hela vägen till Odenplan för att skriva ut, hos en snällare tant med fint fotopapper där det nästan var gratis, 16 kr /A4. Pluspoäng på Extra Film på Odenplan, alla som vill framkalla bilder :)

Min "trösta-mig-för-att-jag-är-sjuk-och-handikappad"-mat. Mums i magen var det :)




Tänkte springa in på Åhlens imorgon och köpa en liten halsduk så inte halsen dör ännu mer innan intervjun.
Hoppas det går bra. Börjar bli lite taggad på skolan faktiskt :) Skolan i Sundsvall ringde och sa att jag hade för bra betyg för att gå den linjen. Wtf? Han rekommenderade iaf en annan linje, bildjournalistik, som de hellre ville ta in mig på. Well, I dont know? Jag betalar hellre flera hundra tusen för något jag vill bli, än gör något jag är mindre intresserad av för att det är gratis.


 

Nu ska jag vila, vila och ännu mer vila.
Fet puss på bästaste Patrick.
Gonatt gott folk.


I wish...

Gäller bara att spara pengar då.
Gröna linjen, drömlägenhet :)
Flytta den lägenheten till Hammarby Sjöstad och den går inte att motstå.

>>> LÄNK

Pappaaaa? :)

Stuckhölm

Framme i favoritstaden, huvudstaden.
Skönt att slänga vinterjackan i garderoben.

Ser fram emot en fyra timmars bussreda imorgon.
Och blev mer taggad på att spendera sommaren i Sthlm.

Nu ska jag somna i raketfart.
Nattinatt små damer och stora herrar.