Modeller med en fot i olika länder.

I fredags hade vi tre modeller på jobbet som skulle modellera för det tyska företaget som skulle göra en golfkatalog. Plåtningen tog hela dagen och stal lite tid av kvällen också.
Jag kände lite medlidande till modellerna. De tog på sig ett par kläder, tog ca fem bilder, bytte om, fem bilder till osv. Stackarna var tvungen att hålla på så ca 200 ombyten. Hur som helst så blev vi till sist färdiga och jag var glad, för innan dagens slut hade jag hunnit bli vän med make up artisten, hårdesignen och fotograf assistenten. Även modellerna var trevliga att prata med och de kom från Brasilien, Canada och något annat land som jag inte kunde lägga på minnet.

Jag minns den manliga modellen lite extra, inte bara för att han var snygg utan han verkade ha ena foten i Thailand och den andra kvar i Brasilien. När han först anlände med ett linne som blottade hans muskulösa solbrända kroppsbyggnad sa han ingenting på två timmar. Han gick direkt in i sminkrummet, blev påsminkad lite snabbt och gick sedan och satte sig på en stol med en godispåse som sällskap tills alla andra blev färdiga. Ännu inte ett ljud från honom. De började fota och han höll fortfarande tyst, tills han sedan klämde ur sig att bältet var för stort för hans lilla midja, så det var tvungen att nåla fast det för att se äkta ut. Kanske var han bara morgontrött för när han väl började prata kunde han inte sluta. Han dansade runt, gjorde yoga, trummade på golv, tapet och bord. Han kunde helt enkelt inte vara still. Men vi pratade och han var faktiskt, trots det konstiga morgonbeteendet, trevlig.

Kvällen avslutades med en jobbig taxiresa tillbaks till Pattaya med en mycket trött taxichafför som gång på gång nickade till av trötthet. Tillslut tog vi oss hem med skinnet i behåll och förhoppningsvis gjorde även taxigubben det.

På onsdag är det foto igen. Tre snygga modeller ska komma och bli plåtad för dyra kläder. Blir spännande. Jag gillar sånt. Det är kul!

Tills dess ska jag sova, äta och shoppa (:

   

Kommentarer
Postat av: Vicky

HAr du fotat något kul än då? lägg upp bilder ! :D :D ha det bäst! få inte hepaptit lr nå skit

2008-12-09 @ 00:31:58
URL: http://vqy.blogg.se/
Postat av: stina

Hej, Tack för ditt svar! Vad kul att du kämpade för att hitta en praktikplats som du verkligen ville ha. Helt rätt! Var det svårt att ordna med papper och intyg eftersom det är ett land utanför EU?



Kram Stina

2008-12-09 @ 10:55:40
URL: http://artofecho.wordpress.com

Skriv din kommentar:

Namn:
Bekvämlighetsknappen

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback