Trabadida da da d..a...


Bilden ovan är en liten "skiss" till ett senare projekt.

Grillkväll ikväll med Patts och Hamps. Myspys väder idag :)
På fredag blir en liten resa för både oss och kissarna.
Framtiden kommer då ändras drastiskt för oss alla fyra.

Hej hopp gummi....

Bokbaserade filmer

Efter att ha sett trailern till Shutter Island började jag genast ogilla den. Handligen kändes igen väldigt starkt från någon annanstans men jag kunde inte sätta fingret på var. Så jag antog att jag hade sett en annan film som var likadan och att denna nu, Shutter Island, var en av de moderna filmerna som härmar gamla filmer. Men handlingen var för bekant, så jag började googla och insåg att jag läst boken för ca 2 år sedan, Patient 67. Och jag kan minnas att boken var väldigt tjock, och väldigt spännande. Lite besviken nu, eftersom jag hellre läser boken efter jag sett filmen än innan, för filmer blir alltid sån stor besvikelse då man redan läst boken. Precis som Snabba Cash, då de i princip hoppade över hela handlingen i början.

En annan film jag hann se mer än hälften på innan jag insåg att jag läst boken var, The Lovely Bones, svensk boktitel "Flickan från ovan". En tjejbok jag läste i mina väldigt yngre dar, innan tonåldern ens. Ännu en historia som totalt sög hästballe som film, men var en fin story i bokformat. Filmen fick inte alls med känslorna och kändes hundra och en gånger mesigare än boken. Så nu hoppas jag på att Shutter Island är en av de filmer som faktiskt kan hålla sig på åtminstone någorlunda liknande nivå som boken. Eller ska man se den överhuvudtaget? Kanske stör man sig på alla missar så det förstör alltihopa? Jag känner mig ju frustrerad av att bara tittat på trailern.

Dohp.

Shutter Island slash Patient 67



Middag för två



Grillspett med kyckling, tigerräkor, champisar, paprika och rotfruktsgratäng.
Farbror Gölle fick också smaka en bit.
Mums i magen (:

Friday Im inlove



Underbart väder idag. Nema har varit ute och lekt i snön.
Vänta bara tills hon får studsa i gräset (:

O-o-o Aa-aa


Sökte på youtube efter trailern på "The book of Eli" och fick fram det här:





undra om Emelie fick rycka in? :)
h e h e h e . .. .


Fredags nattsudd




Myskväll med pojke Patrick, killen Memphis och bruden Nema. Imorgon bär det iväg till mor, säga hej och äta lite god mat.

To do list:
- Redigera mera foton
- Bygga ett megaklätterträd.
- Betala räkningar
- Designa om bloggen
- Fortsätta planera framtiden
- Vända tillbaka dygnet efter nattjobb
- plus mer

To buy list:
- Royal Canin
- Ever clean
- Skinnjacka, Carlings
- I.D bare minerals
- plus mer

Någon dag ska jag filma våra galna katter. Aldrig träffat på några tokigare kisseMjauisar. Och oj vad de växer, lika stora som vanliga fullvuxna katter och de är inte ens ett halvår gamla. Deras bästa leksak, förutom varandra har uppenbarligen blivit deras egna svansar. Runt, runt och lite mera runt. Nema har redan lärt sig apportera. Undra om de vet att de är katter och inte minivovvisar?

Och nu fick vi helt plötsligt en inbjudan till whiskeykväll hos grannen. Att orka eller att inte orka? Det är frågan...

Stockholmia

Jag och min vän Emelie åkte till huvudstaden i några dagar för att kika runt lite inför framtiden. Tänkte slänga upp några bilder på vad vi gjort eftersom det går så himla mycket snabbare än att skriva och jag har bråttom. Ikväll blir det ugnstekt lax med ugnstekta morötter, potatis, lök och massa gosaker i folie.



Enskede gård.


Make up Institute.
En dag på sminkskolan omringades med massa duktiga sminkörer och hårstylister. Dessutom var det tävling också med temat "dramatic-make up". Jätteduktiga var dem efter att bara gått där i 8 veckor.



Make Up Institute.
Varför blev inte jag född med sådär superlångt superfint hår?



Kycklingsallad till middag. Dock petade jag bort bönorna som någon viss person insisterade att ha i för "mättnadens skull", jag blev mätt ändå, kan jag lova.



Kollade på lägenhet i Söder (Medborgarplatsen).
Lite för centralt kanske? Ändå mysigt :) Får se vad som händer.



Nej nu blir det lax, och kissarna får bara smaka lite denna gång :)