På tal om pratiga tanter, så är jag med Emelie idag.

Idag är en utav många meningslösa dagar. Jag och Emelie har fördrivit tiden ungefär som de flesta andra dagar, i mediasalen vid Mac. Och bara på grund av min uttråkhet skriver jag ett inlägg. Kanske också beror det på pressen jag känner nu när Emelie också skaffat en blogg. Och det bästa med hennes blogg är inte hennes texter, utan att den länkar till min underbara blogg. Här kan ni gå in på den, för att sedan klicka er vidare till min blogg. Också HÄR HÄR HÄR!

Denna ohändelserika dag kortfattad...

- Vaknade med huvudvärk. Först skyllde jag på kuddarna, sedan insåg jag den verkliga anledningen. Den är hemlig!
- Lärare Anna uppmanade oss att sno lampor innan någon annan snodde dem. De tyckte jag lät som en bra ide. Emelie fick sno lamporna åt oss medan jag tittade på.
- Redovisning på plakatet vi gjort om praktikplatsen osv osv.. rätt boring. Dock blev jag glad efter lektionen för lärare Anna slängde ut sig något fint som "Helt klart en MVG redovisning, men du sa typ typ ganska mycket typ.. typ.. ja typ du fattar typ". Typ så hon.. typ.
- Filippa Bark fick min håltimme på tre timmar. Youtube är bäst.
- Psykologilektion strax. Det återstår att se vad de knasigaste kommer för knasiga kommentarer i diskussions frågor som jag kan skratta gott till resten av dagen.

Nu är jag och min vän Emelie sugen på te. Vi funderar på att fixa hett vatten, skrapa loss teet som Lisa limmat fast på sin plakat (hon var tydligen på praktik i Tehörnan) och lägga det i vattnet. Att det blir en bismak av limm stör oss inte.

Btw, nu blev inte det här inlägget så bra som jag tänkt mig för Emelie kan tydligen helt enkelt inte vara tyst medan jag skriver. Hon har hunnit prata om allt från hennes hudtyp och facebook medan jag skrivit detta, och jag har försökt lyssna med bara ett öra.

Citat från Emelie:
"Vet du vad det bästa är med att jag har länkat din blogg? Joo, därför jag inte kan skriva ditt namn utantill så jag kan gå in på min blogg och.... hihihihii".

Kommentarer
Postat av: Cristin

Hejsan!

Vilken fin blogg!

Prenumerera på varandra på bloglovin?

Om du vill det kan du skriva en kommentar till mig och skriva att du lagt till mig så lägger jag till dig så fort jag ser det! =)

Behöver också ett mascara tips, så lämna gärna en kommentar i det inlägget också! =)

Ha det bra!

2009-02-05 @ 21:16:28
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag ha inte fattat din rubrik förän idag!

och jag insåg att du mena att jag är en pratig Tant!

Herregud Christina...att du kan på stå något sånt.

2009-03-06 @ 14:55:16
URL: http://iceonthelake.blogg.se/

Skriv din kommentar:

Namn:
Bekvämlighetsknappen

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback